Witam wszystkich Mirków! Startujemy z oficjalnym profilem WP. Ps. jak najszybciej musimy stać się bordo, aby wpasować się w identyfikację wizualną firmy ( ͡°͜ʖ͡°)
@WirtualnaPolska: Jak wyglądał proces przejęcia WP przez o2, co się zmieniło: stanowiska, zakresy obowiązków, ile osób odeszło, ile przejęło o2, jakie działy zostały połączone itd? Jaką politykę i plan na dalszy rozwój ma portal? Co wchodzi obecnie w skład WP tj. jakie portale itd. posiadacie?
@WirtualnaPolska: Gratulacje wasz portal posiada: - Najgorszą poczte (1/2 wiadomości to SPAM) -Nic nie warte krzykliwe artykuły -Mmmm te reklamy doskonale się wpasowują w bagno waszego layoutu Pozdrawiam polecam WP sprzed kilku lat Jeszcze nie jest
@WirtualnaPolska: ok, możecie tu być, nawet Was lubię - kojarzycie mi się z tymi przedpotopowymi czasami internetów, gdy jedyne stronki jakie kojarzyłem to było "onet", "google", "wp". Nawet miałem kiedyś u Was pocztę, ale była strasznie c-----a.
@SkarykaturaIizowany_prestidigitator: Ogarnąłem żart, ale to i tak nie wychodzi poza ramy mojego komentarza. Oglądam telewizję, nikomu się nie spowiadam, a już w szczególności nie zielonce, która wywala z portalu dwa tygodnie młodszego użytkownika, podsumowuje portalu wykop (po dwóch tygodniach!) i zarzuca komuś coś, co jest g---o prawdą. No-name? Może lubię podpisywać się imieniem i nazwiskiem i jestem z niego dumny? Łatwo mnie znaleźć w googlach, zawsze biorę odpowiedzialność za swoje
Jak wyglądał proces przejęcia WP przez o2, co się zmieniło: stanowiska, zakresy obowiązków, ile osób odeszło, ile przejęło o2, jakie działy zostały połączone itd? Jaką politykę i plan na dalszy rozwój ma portal?
Co wchodzi obecnie w skład WP tj. jakie portale itd. posiadacie?
- Najgorszą poczte (1/2 wiadomości to SPAM)
-Nic nie warte krzykliwe artykuły
-Mmmm te reklamy doskonale się wpasowują w bagno waszego layoutu
Pozdrawiam polecam WP sprzed kilku lat
Jeszcze nie jest
Oglądam telewizję, nikomu się nie spowiadam, a już w szczególności nie zielonce, która wywala z portalu dwa tygodnie młodszego użytkownika, podsumowuje portalu wykop (po dwóch tygodniach!) i zarzuca komuś coś, co jest g---o prawdą. No-name? Może lubię podpisywać się imieniem i nazwiskiem i jestem z niego dumny? Łatwo mnie znaleźć w googlach, zawsze biorę odpowiedzialność za swoje
Poziom artykułów WP:
http://odkrywcy.pl/kat,111402,title,Ziemie-czeka-zaglada-poprzez-wessanie-przez-czarna-dziure,wid,14085263,wiadomosc.html?smg4sticaid=61448b
źródło: comment_Bx4X98OXiHVXFsbSU8UEfEyiklN6A5lO.jpg
Pobierzno chyba właśnie się
https://www.youtube.com/watch?v=2h9zNR2NA4U