Wpis z mikrobloga

@Siotson: Ale sam korwin i wipler tak mowia wiec co sie wmawia. Malo zdjec wycieka ze szkol jak tablice sa umalowane logiem korwina/knp albo gimbaza dostaje nagany za zmienienie tapet na pulpitach w sali informatycznej?
  • Odpowiedz
@kajutakaja: z tym się zgodzę bo z doświadczenia wiem, że ktoś z wyższym wykształceniem może być albo inteligentny, albo być kompletnym kretynem.

Malo zdjec wycieka ze szkol jak tablice sa umalowane logiem korwina/knp albo gimbaza dostaje nagany za zmienienie tapet na pulpitach w sali informatycznej?

@Handy: [potrzebne źródło] bo o takiej sytuacji pierwsze słyszę. Niby staram się ogarniać co się dzieje w polityce i na wykopie, ale jeszcze
  • Odpowiedz
@Handy: To tylko świadczy o tym, że rośnie inteligentne społeczeństwo. Znaczy ogólnie z tego co widzę, to większość nie obchodzi polityka i popierają tylko dlatego, że kojarzą go ze śmiesznych memów, ale z ludźmi starszymi nie jest lepiej. Głosują na twarze, które widać w tv i też ich g---o obchodzi polityka, jak głosują na partię to nie znają nawet programu.
  • Odpowiedz
@Handy: o cholera. Super źródło :D strona MaxKorwinCejrowski też nie wygląda na jakąś rzetelną stronę. O antifie też się wypowiadasz tylko na podstawie strony na fejsie?

Tak mnie naszła myśl, że to bardzo dobrze, że wśród młodzieży wykształca się myślenie polityczne. Prawa wyborczego jeszcze nie mają, a czas zweryfikuje czy popierają tego co trzeba. Jak się sparzą Korwinem to i tak będą bardziej świadomi politycznie. Jeśli po kilku latach dalej
  • Odpowiedz
@sezonowiec:

Istnieją też fanatycy lewicy, rosji, pisu, po i ogólnie wszystkiego, czemu akurat przyczepiasz się do Korwina? T

Ponieważ to fanatycy Korwina w największym stopniu spamują wykop swoim
  • Odpowiedz
@Siotson: Nie chce mi sie dyskutowac na ten temat. W tak czy srak sam wiler mowil, ze jego glownych elektoratem sa ludzie mlodzi poniewaz tam ma najwieksze poparcie i z kazdym dniem przybywa im elektoratu. Nie bede tego szukac bo mi sie po prostu nie chce. A to ze do korwina przyleglo to, ze popieraja to gimnazjalisci/kuce to macie pecha.

Oparles sie na statystykach ktore sobie powiedziales sam, ja sie
  • Odpowiedz
@Handy: > Większość z tego wyrasta

Na szczęście Fredman z wolnego rynku nie wyrósł i wielkim ekonomistą był ( ͡ ͜ʖ ͡)

Problemem ludzi o poglądach wolnorynkowych jest fakt, że w Polsce nie ma drugiej wyrazistej postaci, dorównującej Korwinowi pod względem popularności. Dlatego później są oceniani przez pryzmat mało poważnych wypowiedzi JKM, które są dodatkowo uwypuklane przez media- dzięki czemu mamy obraz wolnorynkowca wariata.

Więc-
  • Odpowiedz