Wpis z mikrobloga

• 7
Mirki które pracują na nocne zmiany. Jak sobie z nimi radzicie? hektolitry kawy? Dziś zaczyna się tydzień nocek i dla mnie to masakra. Cnc więc mam dużo wolnego czasu. Czytanie mnie usypia. Kawę na początku zmiany pije chyba tylko z przyzwyczajenia bo na mnie nie działa. Dziś biorę tablet ale nie wiem co mam przeglądać na necie 8 godzin... Muzyka na kom. aż się przejada, w kolko te same płyty bo nie mam czasu wrzucić nowych. Ogólnie rzeznia. Parę razy zasnąłem. Raz z telefonem w ręku który wypadł na posadzkę na szczęście nie rozwalajac się.

Może polecicie jakieś gry na androida? Jakieś ciekawe, logiczne mogą być żeby zająć czymś umysł.

#praca #pracbaza #nocnazmiana
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
@stoprocent: pracuje za mnie maszyna. Ja jej tylko pilnuje. Wiem, że gdybym miał fizyczna prace by się tak spać nie chciało bo byłbym w ruchu a tak krzesełko i nuda...
  • Odpowiedz
@Biedrona_: niszczy cerę, powoduje że za palaczem unosi się nieprzyjemny zapach, ubrania śmierdzą, siedząc ze znajomymi/rodziną przy stole trzeba się przeciskać "na fajkę", marnuje się kasę, żółkną paznokcie i robią się żółte opuszki palców, żółknął zęby...
  • Odpowiedz