Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +313
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
dorszcz +408
#piwowarstwo #piwo
mogłeś zlewki zwyczajnie zagotować, a potem po schłodzeniu dolać do fermentora.
Zacznij od prostych i podstawowych stylów: dry stout, APA, Polish Pale Ale, może American Wheat.
Napowietrzanie zimnej brzeczki możesz zrobić w dość dowolnym momencie, jednak najlepiej nie przechowywać zbyt długo napowietrzonej brzeczki bez drożdży...
@Qurthon: można to po prostu rozcieńczyć trochę wodą - łatwo policzyć ile trzeba dolać ;) I tak jak wyżej pisali, tego litra trzeba było zagotować i dolać do reszty.