Wpis z mikrobloga

@BayHarborButcher: MV -> https://mega.co.nz/#!IdI2RLob!g6Q6BkxwG-PetSoEig_3V58l6rbOIlHOzLc0dLUdwV4
K---a smiac mi sie zachcialo, bo jak chcialem tego klipa lyknac to mi pokazalo adfly pierw, s-------e zarabiaja na czyjes pracy... I nie mowie tu o dziewczynach bo to swoja droga, ale jakos jeszcze nigdy nie bylo przypadkow ze z tych z-------h blogow ktos wstawil cos wczesniej niz to bylo na trackerach... Dziadostwo i tyle. Tego live'a pewnie za godzinke zobaczysz tez gdzies na mega wrzuconego
  • Odpowiedz
@Krono: O sprawie z Park Bom tylko słyszałem trochę jak oglądałem 1 sezon Roommate'a, bo w nim była. W pewnym odcinku poprostu ja ucięli jakby nigdy wcześniej się nie pojawiła i tak już zostało. Czy te n-------i brała czy nie to nie wiem, ale czytałem gdzieś że to chodziło o "przemycanie" narkotyków z USA do Korei, a trzeba pamiętać że niektóre leki dozwolone w USA są zakazane w Korei. Czy
  • Odpowiedz
@Krono: @BayHarborButcher: No cos tam sobie lurknalem, mimo wszystko zamiatanie spraw pod dywan itp Krono ofc masz racje c-----e zachowanie. Ale mimo wszystko Kemy jakos nie byla osoba poszkodowana, liczyla ze sie na tym wypromuje zrobila to w tak zenujacy sposob ze s---------a opinie calej grupie a nie powiem bo Payday moim zdaniem nie byl zly.
  • Odpowiedz