Aktywne Wpisy
Mlodazs +17
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +39
1. Dżem
2. Stare Dobre Małżeństwo
przesłuchajcie sobie parę płyt. usłyszycie nagle dziwnym trafem jak wiele rockowych zespołów się na nich wzoruje.
No nie, nie był to big beat - to powstało trochę później i nie bynajmniej nie przypominało the beatles :D
@recorder321: brzmią choćby ktoś ich nagrał na lapku w domu
@amazingmeister: polecam Innerspeaker od Tame Impala ;) Jak dla mnie dosyć podobne
@amazingmeister: @inny_login: the Beatles to muzyka którą znam od dziecka i jest dobra do gotowania obiadu. Ich twórczość to nic ambitnego ale należy docenić ich wpływ na POPkulture. Tam chodziło o zespół jako zjawisko a nie ich muzykę samą w sobie. Dlatego jako zespół byli bardzo ważnym wydarzeniem ale jako
Komentarz usunięty przez autora
No ty chyba niepoważny jesteś
Żeby nie być gołosłownym powiem, że dużo lepszą robotę wykonują Dire Stairs.