Aktywne Wpisy
aluzja +1
Zastanawialiście się kiedyś nad tym, dlaczego tak jest, że inaczej reagujemy na płeć przeciwną?
Od dziecka tak jest.
Pamiętam w przedszkolu, gdy były jakieś tańce, gdzie łapaliśmy się za ręce i w wiele osób tworzyliśmy okrąg to moje myśli wyglądały tak "o, trzymam chłopaka za rękę, jakaś ta ręka taka bardziej szorstka od mojej" i serce mi szybciej zaczęło bić.
A w stosunku do innych dziewczynek nie pojawiały mi się takie myśli.
Od dziecka tak jest.
Pamiętam w przedszkolu, gdy były jakieś tańce, gdzie łapaliśmy się za ręce i w wiele osób tworzyliśmy okrąg to moje myśli wyglądały tak "o, trzymam chłopaka za rękę, jakaś ta ręka taka bardziej szorstka od mojej" i serce mi szybciej zaczęło bić.
A w stosunku do innych dziewczynek nie pojawiały mi się takie myśli.
Darashia +78
Witam Mireczki i Mirabelki! jako, że wczoraj sobie kupiłem w wersji cyfrowej pierwszą część Neverwinter Nights, zostały mi moje klucze do tejże gry. Oczywiście gra ma obydwa duże dodatki, Shadow of Undrentide i Hordes of the Underdark, czyli zwycięzca dostanie 3 kluczyki, podstawka + dodatki. Zasady będą proste, za dużo tutaj botów i do gry wypadałoby zachęcić #rozowepaski ( ͡° ͜ʖ ͡°) Grę wylosuję pomiędzy pierwszymi dziesięcioma różowymi paskami, które do godziny północ napiszą jakikolwiek komentarz pod tym wpisem. Powodzenia! :)
PS Można ściągnąć jakąkolwiek wersję z torrentów, klucze na niej zabanglają, zwyciężczyni otrzyma plik keys.ini z tymi właśnie kluczami, można podmienić ten plik po instalacji np. pirata.