Aktywne Wpisy
vieniasn +57
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
Jeśli macie dzieci i chcecie w nich rozwinąć pasję do kosmosu i nauki, to polecam tę książkę. Kupiłem ją bratanicy na urodziny i jest GENIALNA. Fantastycznie wydana (świetna okładka, czerpany papier) i cała tona informacji - powstanie wszechświata, działanie gwiazd, działanie wszechświata, planety układu słonecznego, loty kosmiczne (Apollo, Wahadłowce, przyszłość), mapy nieba, szanse na inne cywilizacje w kosmosie. Wszystko opisane prostym, zrozumiałym językiem i okraszone świetnymi ilustracjami.
Genialne. Miało być dla 7 latki, a ja z moim ojcem nie mogliśmy się oderwać :)
W pełni warta swojej dużej ceny (ja kupiłem za ~42zł z dostawą).
#dzieci #ksiazki #mirkokosmos #edukacja #kosmos
@LooZ: no to ten allegrowicz się zaraz zdziwi... :) Kupione ;)
Atrakcją jest Jowisz (ʘ‿ʘ)