Aktywne Wpisy
Fajnie się łysym pałom siedziało na stołeczkach za 20-30k + lewizna jak był spokój, teraz się coś zaczęło na bliskim wschodzie to jak szczury uciekają z tonącego okrętu. Gardzę mocno trepami. Pod sąd z tymi zdrajcami!
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna

Kinda +57
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.

No to facet chciał go sprawdzić i mówi:
- Buba, ale Komorowskiego nie znasz...
- Co? Ja nie znam? Znam! Pewnie że znam!
No i pojechali do Warszawy do Pałacu Prezydenckiego i wychodzi Komorowski.
- No cześć Buba
- Cześć Bronek, kopę lat!
Pogadali, pogadali, facet zdziwiony, ale nic... Po wizycie facet dalej sprawdza:
- No dobra Buba, Komorowski to prezydent, dużo ludzi go zna, może go gdzieś tam widziałeś... Ale Billa Gatesa to napewno nie znasz!
- Co? Ja nie znam? No piłem z nim, jak go mam nie znać...
No i pojechali do USA, do Microsoftu. No i wychodzi Bill:
- ooo cześć Buba, jak tam?
- No hej Bill stary!
No i pogadali trochę, facet zdziwiony, ale nic... po rozmowie znów pyta:
- Dobra! Bill Gatesa może gdzieś poznałeś w USA jak byłeś... ale papieża Benedykta to na bank nie znasz!
- Co? Ja nie znam? Ja wszystkich znam...
No i pojechali do Watykanu. A że była niedzielna i Benedykt miał wygłaszać mszę to sobie stanęli na placu św. Piotra z wiernymi i patrzą. A Buba na to:
- Wiesz, ci udowodnię że go znam. Pójdę tam do niego na ten balkonik i razem do was pomachamy.
No i jak powiedział tak zrobił. Po chwili stoją razem z Benedyktem na balkoniku, sobie gadają fajnie jak starzy znajomi, machają do tłumu. Facet już na maksa zdziwiony, aż nagle go zaczepia jakiś inny facet z tłumu:
- Hej, a kto to jest ten koło Buby?
#suchar #starealedobre #heheszki #humor #dowcip
Komentarz usunięty przez moderatora