@Parte: "Już dwie godziny później pojawił się jej wpis na spotted: tesco kalisz, ale nie napiszę do niej. Straszny mezalians byłby to dla mnie, ja artysta, ona kierowniczka w tesco..."
@Parte: Córeczgooo, córuniuuu co siem stao tobie Piotrek myślał, że dziewczyna będzie chciała ukryć hańbę przed ojcem. Mylił się
SPUŚCIŁ MI SIĘ NA WŁOOOOSY, NA MOJE WŁOOOOOSYYY Jak się okazało, porywczy charakter odziedziczyła ona po ojcu, którego w ciągu sekudny jasny #!$%@? strzelił
KTÓRY #!$%@?
MATEOOOOSZ, TEN W NIEBIESKIEJ BLUZIEEEE Jeb. Przechodzący obok przypadkowy chłopaczek w zielonej XD koszulce XD dostał gonga aż poleciał do następnego pokoju, poczym ojciec wziął córkę
Mój stary to fanatyk wędkarstwa. Pół mieszkania zajebne wędkami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi haczyk czy kotwicę i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zadziory na końcu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD
#pasta #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
karasie jedzo guwno
xD
wykrztusila "JA #!$%@?…" po czym predko uciekla.
Córeczgooo, córuniuuu co siem stao tobie
Piotrek myślał, że dziewczyna będzie chciała ukryć hańbę przed ojcem. Mylił się
SPUŚCIŁ MI SIĘ NA WŁOOOOSY, NA MOJE WŁOOOOOSYYY
Jak się okazało, porywczy charakter odziedziczyła ona po ojcu, którego w ciągu sekudny jasny #!$%@? strzelił
KTÓRY #!$%@?
MATEOOOOSZ, TEN W NIEBIESKIEJ BLUZIEEEE
Jeb. Przechodzący obok przypadkowy chłopaczek w zielonej XD koszulce XD dostał gonga aż poleciał do następnego pokoju, poczym ojciec wziął córkę
1.
2.
3.
4.
5.
Mój stary to fanatyk wędkarstwa. Pół mieszkania zajebne wędkami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi haczyk czy kotwicę i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zadziory na końcu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD