@CichyBob: Jest i wincyj @Stachan: Klibli w sensie do sikania nie ma, ale jest dużo drzew. Kibla w sensie EN57 też nie ma, bo to linia niezelektryfikowana.
@Stachan: Ja właśnie wolę bez sieci, bo za dużo słupów stoi. @Gummy: Woda najłatwiejszym sposobem, czyli dwuwarstwową folią. Na początku wygląda słabo, ale po obsianiu brzegów trawą wygląda już nieźle. Link do produktu
@Kosmaty_wagon_animuszu: H0? @Tereperepumpum: Elementy takie jak trawa możesz kupić jako posypkę, czy gotowe płachty na kartonie/materiale/siatce/czymkolwiek. Ogólnie wiele elementów można kupić gotowych, natomiast nikt nie broni kombinowania, co jest w sumie najciekawsze ;)
@Tereperepumpum: Większość elementów da się kupić, ale trzeba iść wtedy na kompromis, że nie wszystko będzie wyglądać tak jak chcemy. Mi się nie podobały gotowe plastikowe perony, więc zrobiłem swój z płytki PCV pokrytej każdą płytką chodnikową oddzielnie. Na to dalej poszła wiata, ławki, tablica itd. Z tego co widziałem to nie da się kupić gotowych znaków kolejowych.
#makietakolejowa
@Stachan: Klibli w sensie do sikania nie ma, ale jest dużo drzew. Kibla w sensie EN57 też nie ma, bo to linia niezelektryfikowana.
@Kosmaty_wagon_animuszu: tak, tego kibla, a szkoda, że masz makietę bez sieci. Zawsze lepiej to wygląda
Komentarz usunięty przez autora
@Gummy: Woda najłatwiejszym sposobem, czyli dwuwarstwową folią. Na początku wygląda słabo, ale po obsianiu brzegów trawą wygląda już nieźle. Link do produktu
@Tereperepumpum: Elementy takie jak trawa możesz kupić jako posypkę, czy gotowe płachty na kartonie/materiale/siatce/czymkolwiek. Ogólnie wiele elementów można kupić gotowych, natomiast nikt nie broni kombinowania, co jest w sumie najciekawsze ;)