@Kulavvy: Nie szukam kobiety na tinderze. W realu mam loszki od pucingu xD Ale jak beda chetni to moge powyrywac bez beki i powrzucac screeny pod tagiem #podrywajzsaliwanem :P
@Saliwan: Taki dowcipny jesteś, a wykazujesz się ignorancją w zakresie tematu, w którym kreujesz się na eksperta, albowiem pingwiny mają kolana i nie jest to jakaś tajemna wiedza, bo było na kwejku. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kulavvy: źródło: moje doświadczenie, chyba najbardziej traumatyczne do tej pory na badoo. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć. A dodam, że zdjęć wcale nie mam takich, żebym wyglądała na taką, co to z nią nie można o pingwinach... :( Tak od razu wpadasz? Bez zdjęć? Mogę być 2/10 ;p #stuleja
@Saliwan: facet (ty) nie odpowiada na pytania albo robi to alogicznie, na miejscu dziewczyny pomyślałabym, że z drugiej strony jest bot, albo ktoś średnio rozgarnięty, słabe
@Saliwan: o jezusku. Ten tekst z pingwinami naprawdę ma sens tylko gdy pytasz czy mają kolana. Zrozum, że ona nie odpisywała tutaj dzięki temu, tylko pomimo tego #protip trochę wyszedł.
@Saliwan: Strasznie drętwe. Laska odpisywała, ale mam wrażenie, że już męczył ją temat pingwinów. Można śmiesznie poprowadzić rozmowę na luzie, ale w tym przypadku wyszło drętwo.
#tinder
#podrywajzwykopem
Ale jak beda chetni to moge powyrywac bez beki i powrzucac screeny pod tagiem #podrywajzsaliwanem :P
Lepiej z bekom! Ja chcę #podrywajzsaliwanem z bekom.
Komentarz usunięty przez autora
na sile przecież nie będę Ci go wciskać, ale przynajmniej miło spędzimy czas lurkujac XD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Adams_GA: Dlaczego w cudzysłowiu? To cytat z Ciebie, jak wyrywasz loszki na #tinder?
i dla twojej wiadomości, pingwiny mają kolana.
@Saliwan: Ale ty jesteś git, kocham cię! (。◕‿‿◕。)