Aktywne Wpisy
EndThis +223
s-o-s +4
Szukam filmów, w których występuje przenoszenie w czasie. Oglądałem dość dużo filmów i trudno wymienić wszystkie, ale chodzi mi o filmy typu Deja vu 2006, czy przeznaczenie 2014. Biorę pod uwagę każda odpowiedź i propozycje. Może się trafi jakaś perła. #film #filmnawieczor #filmy #kino #szukamfilmu
Na początku 2013 roku dostałem mandat za brak biletu w strefie płatnego parkowania w #szczecin. Tylko że ja miałem ten bilet, ale przy zamykaniu drzwi musiało go zdmuchnąć z deski rozdzielczej. Dlatego też byłem mocno zdziwiony widząc mandat. Wziąłem bilet i pojechałem do tego biura SPP w celu wyjaśnienia sytuacji. Z tego co pamiętam, pan który mnie obsługiwał coś tam burknął że trzeba sprawdzać 2 razy czy bilet jest widoczny, ale nie ma problemu będzie anulowany. Teraz już nie pamiętam czy on mi ten bilecik zabrał, czy dał mi pokwitowanie, ale to już mniej istotne, bo nie mam go nigdzie w domu. Robiąc porządki świąteczne prawdopodobnie poleciał do śmietnika, zresztą po prawie 2 latach raczej nie był mi on potrzebny, tym bardziej że z SPP była cisza i nikt o nic się nie upominał, aż do dzisiaj. #!$%@? po prawie 2 latach oni wysyłają mi list że mam bulić im kasę za tamten mandat, gdzie byłem osobiście w dzień otrzymania go i miał zostać anulowany. Z racji tego co pisałem wcześniej, pokwitowania ( o ile je w ogóle dostałem ) nigdzie nie mam. Ktoś może spotkał się z podobną sytuacją, jak to teraz rozegrać, zrobić im piekło w tym #!$%@?łku? Mandat nie jest mega wysoki bo opiewa na kwotę 70 zł, ale nie zapłacę kary za coś czego nie zrobiłem. Człowiek pomusz!
#prawo #mandat #samochody #pomocy #kiciochpyta ##!$%@?ćspp
napisz do nich i wyjasnij sprawe, nie pisz ze niemasz biletu, oni powinni miec ksero albo org.
Czyli oficjalne pismo z próbami wyjaśnienia, czy lepiej przejść się do nich?
Coś wyskrobię i się przejdę do nich i złożę pismo. Zobaczymy co to da.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc!
Nie, nie zabiora ci motocykla, a komornikowi nawet tylka nie bedzie chcialo sie ruszyc, prawdopodobnie i tak to umorzy po wyslaniu moze jednego listu. Chyba ze masz konto w banku to sciagnie z niego i doliczy cos za ta operacje.
Ale w sumie trochę mnie wystraszyles. Niby mam na