Aktywne Wpisy
Mój niebieski ma jakąś dziwną cechę charakteru, której nie umiem nazwać, a objawia się chęcią decydowania za mnie, wymyślania, komentowania, wymądrzania się.
Chcieliśmy pojechać na zakupy odzieżowe, żeby wymienić garderobę na nową, jednak z racji dużych wydatków ostatnio przełożyliśmy zakupy na kiedy indziej - gdy będziemy mieli odłożoną sumę pieniędzy na zakupy.
Jakoś na wiosnę również pojechaliśmy na zakupy ale tylko kilka rzeczy niebieski kupił a że to był spontaniczny wypad, a
Chcieliśmy pojechać na zakupy odzieżowe, żeby wymienić garderobę na nową, jednak z racji dużych wydatków ostatnio przełożyliśmy zakupy na kiedy indziej - gdy będziemy mieli odłożoną sumę pieniędzy na zakupy.
Jakoś na wiosnę również pojechaliśmy na zakupy ale tylko kilka rzeczy niebieski kupił a że to był spontaniczny wypad, a
mickpl +116
Dużo osób w necie, a nawet niektórzy znajomi, mówi że rezygnuje z zakupu mieszkania, bo ceny odleciały na poziomy dla nich nieakceptowalne.
Nie czekają na spadki, nie oczekują krachu, nie zastanawiają się na stopami. Po prostu nie kupują, bo jest za drogo.
Zasługi trzeba oddać Waldemarowi Budzie, który kredytem 2% i wywołaniem FOMO wykluczył jakieś 80% potencjalnych kupujących oraz pozwoli deweloperce na wycofanie promocji.
Drugie miejsce na podium dla Glapy, który utrzymuje
Nie czekają na spadki, nie oczekują krachu, nie zastanawiają się na stopami. Po prostu nie kupują, bo jest za drogo.
Zasługi trzeba oddać Waldemarowi Budzie, który kredytem 2% i wywołaniem FOMO wykluczył jakieś 80% potencjalnych kupujących oraz pozwoli deweloperce na wycofanie promocji.
Drugie miejsce na podium dla Glapy, który utrzymuje
Na zdjęciu Andranik Tejmurijan, kapitan Irańskiej drużyny narodowej w piłkę nożną, jest pochodzenia ormiańskiego i jest chrześcijaninem.
W reprezentacji Iranu grają też sunnici. Tymczasem w Arabii Saudyjskiej kobiety nie mogą nawet prowadzić auta.
#iran #ciekawostki #islam #pilkanozna
@Pinkman: Zawsze myślałem, że to z powodów bezpieczeństwa.
@Atexor: #shitwykopsays Czy ty właśnie porównałeś PiS i stare dewotki z terorystami? A do tego zasugerowałeś, że Polska ma właśnie z nimi problem, porównywalny do tego jaki stwarzają ludzie, którzy wysadzają się na ulicach? Czytam i nie wierzę.
A problemy z moherami nieraz są. Akcje typu brońmy krzyża, in vitro itp. Chodzi mi tu o analogię, że chyba każda religia ma czarne owce tylko nasze są pestką do bombowych pseudo-muzułmanów.
Iran to Persowie, obraziliby się jakby na nich powiedziano Araby. Dlaczego wszyscy wkoło ich tak nienawidzą? odpowiedź jest prosta, Iran ma najlepszą demografię na bliskim wschodzie i gdyby nie sankcje to wyrósł by na giganta gospodarczego tłamsząc takie kraje jak Irak, Syria (do której też nic nie mam) a nawet Arabie Saudyjską, Kuwejt czy ZEA. Te pastuchy boją
Najgorsza PR na świecie, a w rzeczywistości najbardziej gościnni i przyjaźni ludzie. Jeśli miałbym gdzieś na świecie nagle się znaleźć bez pieniędzy i pomocy od znajomych - wybieram Iran.
No ale musimy szczekać tak jak nam karzą, a dzisiaj karzą nam warczeć na nikomu
Komentarz usunięty przez autora