Wpis z mikrobloga

@Coreman: xD 50 to cena od której Juve w ogóle zacznie rozmawiać. Nie muszą go sprzedawać, niedawno przedłużył kontrakt, jest w nieziemskiej formie i najlepsze lata przed nim. Nie żartuj xD
@Coreman: czemu 50 maks? Za Marquinhosa po jednym niezłym i dodajmy, niecałym sezonie w Romie, która grała fatalnie w defensywie, dano 35 mln. No a nie dość, że pomocników ceni się wyżej, to Pogba dłużej utrzymuje się na wysokim poziomie + jeszcze wydaje mi się, że jednak należy wyżej cenić jego umiejętności, niż umiejętności Marcosa.
@Coreman: A to nie moja sprawa ani Juve czy ktoś da czy nie. Ja twierdzę tylko że jak ktoś go chce to tyle trzeba teraz wyłożyć. Za mniej niż 50 milionów na ten moment na pewno nie pójdzie.
@Coreman: Ale brakuje Juve. Za naprawdę duże pieniądze nie będzie wyjścią - będą musieli go puścić. Takie pieniądze dla włoskiego klubu to jak 3 razy tyle dla angielskiego na ten moment. I o ile podzielam Twoje zdanie że powinien zostać to za naprawdę dobre pieniądze pożegnam go z zadowoleniem.

Pomijam już fakt że on do United nie wróci na pewno. Jak już to Real, City albo PSG.
@Coreman: Nie wróci, uwierz mi. Nie raz mówił że ma za złe że mu w United nie zaufano. Podkreśla że Juve mu dobrze bo tutaj dostał szansę i tu się rozwinął do poziomu światowego w przerażająco szybkim tempie. Nigdzie za mniejsze pieniądze niż powiedzmy 60 mln się nie ruszy. Za ofertę pokroju 80 mln Juventus sam będzie chciał go wypchnąć.
@Minieri:
@Coreman:

"I'm impatient,” Pogba said in the latest FourFourTwo magazine about leaving United. 'It was the feeling I had. The coach (Sir Alex Ferguson) had faith in me but didn't put me on.“He said that I was too young. He said "your time will come" but it never did. It didn't come. But it does not mean I will speak ill of Manchester United. I love the club.”

źródło