Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#bitcoin #kryptowaluty
Aż sprawdziłem:
Nic dziwnego, że nie znam specjalisty od systemów zabezpieczeń ale my tu rozmawiamy o ekonomii.
Podsumowując po 60 napisanych wiadomościach nadal nie jesteś w stanie napisać dlaczego zjawisko deflacji nie jest groźne przy wykorzystaniu BTC jako podstawowego środka płatniczego. Wiele się nie spodziewałem po tej rozmowie ale i tak jestem zaskoczony.
@nico112: wszyscy, którzy znają język angielski dokładnie wiedzą, że Andreas wszystko tłumaczy nic na to nie poradzę, że nie znasz angielskiego, sorry.
A ty znasz? To odpowiedz na to pytanie, będzie prościej.
@pawlo74:
Druga sprawa - nie zapominajmy o tym, że tak samo, jak dziś używamy nie tylko dolara, w przyszłości będziemy używać także innych walut, które dziś są nazywane altcoinami.
Może nie wielu, lecz obok BTC pojawi się przynajmniej 3 - w początkowej fazie globalnej adaptacji. Następnie może się to przerodzić w coin dla każdego
Dlaczego?
Nie to nie będzie powodować, że wartość będzie ciągle taka sama. USA musiało dodrukowywać ogromne ilości USD aby wartość pozostała mniej więcej taka sama.
@nico112: Odpowiedź masz w kolejnych zdaniach. Licząc na to, że rynek może wcale nie być podjęty jedynie przez Bitcoin, a również przez inne kryptowaluty - nie będzie potrzeby, by 21 milionów monet starczyło dla całej ludzkości. Poza tym zapomniałem wspomnieć, iż w teorii da się zmienić maksymalną ilość monet. Ponadto trzeba pamiętać o efekcie skali - w momencie, gdyby BTC wszedł do użytku globalnego, nie jest już tak łatwo złamać