Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Chcę w Symfony2 się zabezpieczyć przed multi logowaniem. Ma wylogować poprzednią sesję jeśli się nowy zaloguje. Ktoś z was już rozwiązał taki problem?
Sesję trzymam w memcache, mam jeszcze redisa do wykorzystania.
Jak coś to chodzi o zablokowanie multi logowania na jednego usera na kilku komputerach/przeglądarkach
sessionid($session
Clears all session data and regenerates session ID. Do not use session_destroy().
Jak robię coś takiego żeby wylogować kogoś z innej przeglądarki,
$session =Dokumentacja, w przypadku timeoutu np.: radzi cos takiego:
This metadata can be used to explicitly expire a session on access, e.g.:$session->start();
if (time() - $session->getMetadataBag()->getLastUsed() >
`
public Boolean invalidate(integer $lifetime = null)Invalidates the current session.
Clears all session attributes and flashes and regenerates the session and deletes the old session from persistence.
Parameters
integer $lifetime Sets the cookie lifetime for the session cookie. A null value will leave the system settings unchanged, 0 sets the cookie to expire with browser session. Time is in seconds, and
$sessionOld = $event->getRequest()->getSession();$oldId = $sessionOld->getId();
$sessionOld = $event->getRequest()->getSession();$oldId =