Aktywne Wpisy

drakonia +774
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

SirPoopyTail +367
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

No jak tam januszebitcoina złapaliście boga za nogi zakładając konto na cryptodouble? właśnie zrzucili ponad 2200BTC na BTC-E
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_kZdhvbtC6Y4WPyI97MR8zehGnP4RLgrP.jpg
Pobierz@alwayscool to prawda, teraz ten tag stał się bardzo ciekawy szczególnie Twój ostatni post, dzięki za zawsze świerze wieści, teraz nie muszę sam przekopywać się przez gąszcz informacji, wszystko mam tu w pigułce
Teraz taka filozoficzna myśl - ale by było fajnie, gdyby CryptoDouble pojawiło się za kilkanaście godzin i ogłosiło powrót po uporaniu się z DDoSami albo ogłosiło upadek, lecz zwróciło wszystkie BTC ostatnim inwestorom, a sami twórcy zostają z niczym lub jakiś tam % tylko sobie wzięli, czy cuś. Zaufanie w świecie BTC tak bardzo++++++ BitStamp, CryptoDouble... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z drugiej strony takie
@Widim: ja wierzę, że ludzie są rozsądnymi ludźmi ;) i nie wierzą w takie bzdury
Taka filozoficzna myśl - chciwość ludzka nie zna granic i to jest fakt. Zapewniam Cię, każdy ale to każdy nawet ja czy ktokolwiek inny zrobiłby tak samo gdy w grę wchodzi gruba kasa, zawsze znaleźlibyśmy usprawiedliwienie dla siebie, co najmniej kilka powodów dla swojego zachowania dlaczego musimy kogoś
właśnie rząd to tacy sami ludzie jak my i pewnie większość z nich
@Widim: życzę Ci oby wyszło. Jak będziesz bardzo chciał to na pewno wyjdzie. My w zasadzie myślimy podobnie ja zgadzam się z tym co napisałeś z tym, że musimy brać pod uwagę dobre i złe rzeczy, po prostu idą w parze. Dobrze by było wyeliminować zło całkowicie ale nie wiem czy to możliwe. Co już jest