Aktywne Wpisy
Wrrronika +20
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
dabi +44
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Nawet nie wiem jak do końca to opisać, ale został mi wywinięto mi numer z cyklu "one of the best in my life".
W telegraficznym skrócie: po dłuższym ogarnianiu się po rozstaniu z moją byłą dziewczyną, wielu randkach z innymi, w końcu poznałem świetny #rozowypasek - 9/10 - kobieta bliska ideału, mądra, śliczna, miła, szczera, z mnóstwem zainteresowań i nie łasa na mój portfel. Spotykaliśmy się, kolacje, kwiatki, duperele i dosyć szybko zaiskrzyło. Wspólne plany na weekend, plany wyjazdu, nocowanie u siebie etc. Dziewczyna miesiąc temu rozstała się z chłopakiem, z którym jak mówi była wieczna inba, nie pasowali do siebie i w ogóle nie chce go znać i mieć z nim nic wspólnego. Na moje wczorajsze pytanie, czy nie uważa, że między nami całość nie rozwija się za szybko usłyszałem: "ja tak nie uważam".
Wszystko było pięknie do dnia dzisiejszego. Miała rozmowę o pracę w firmie w której pracuje jej ex (inny dział, duże korpo, więc sądziłem, że uno problem - błąd). "Przypadkowo" spotkali się i porozmawiali...
Usłyszałem, że bardzo mnie przeprasza, jestem bardzo fajnym facetem, ale on niezwykle się zmienił, chce z nią zamieszkać i założyć rodzine, a ona da mu na to szansę. Na moją sugestię, że wpieprza się w bagno usłyszałem odpowiedź: "wiem"...
Od dzisiaj mizoginizm lvl max. Kobiety to chooye.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf #rozowepaski
1. bystra dziewczyna
2. lubię mirko
3. kocham p--o
ideał... ;-P
@InsaneMaiden: ja tez spogladajac rano w lustro mam tak, ze mnie wzdryga, wiec witaj w klubie ;)
Bardzo przykre, ale prawdziwe.
a) facet źle traktuje swoją kobietę -> reakcja kobiety: #lobuzkochamocniej, wielokrotne wybaczanie, tłumaczenie jego zachowań i bycie dalej razem
b) dziewczyna źle traktuje faceta -> reakcja faceta: ogarnij się, albo koniec związku.
Nie jest tak?
@patrykolos: Ja już znam takie p---------e xD
@patrykolos: To żeś był p------ą, miłym kolesiem do którego poszła wypłakać się po rozstaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak zwany samiec beta, tacy zwykle dobrze zarabiają, wyglądają też nie najgorzej i ogólnie wszystko spoko. Problem jest w tym że to ona miała status quo w tym związku, ty chciałeś z nią być a nie na odwrót, nie byłeś dla niej żadnym wyzwaniem.
Zawsze