Wpis z mikrobloga

K#rwa mirki co się odyebao to ja nie mogę.

Nawet nie wiem jak do końca to opisać, ale został mi wywinięto mi numer z cyklu "one of the best in my life".

W telegraficznym skrócie: po dłuższym ogarnianiu się po rozstaniu z moją byłą dziewczyną, wielu randkach z innymi, w końcu poznałem świetny #rozowypasek - 9/10 - kobieta bliska ideału, mądra, śliczna, miła, szczera, z mnóstwem zainteresowań i nie łasa na mój portfel. Spotykaliśmy się, kolacje, kwiatki, duperele i dosyć szybko zaiskrzyło. Wspólne plany na weekend, plany wyjazdu, nocowanie u siebie etc. Dziewczyna miesiąc temu rozstała się z chłopakiem, z którym jak mówi była wieczna inba, nie pasowali do siebie i w ogóle nie chce go znać i mieć z nim nic wspólnego. Na moje wczorajsze pytanie, czy nie uważa, że między nami całość nie rozwija się za szybko usłyszałem: "ja tak nie uważam".

Wszystko było pięknie do dnia dzisiejszego. Miała rozmowę o pracę w firmie w której pracuje jej ex (inny dział, duże korpo, więc sądziłem, że uno problem - błąd). "Przypadkowo" spotkali się i porozmawiali...

Usłyszałem, że bardzo mnie przeprasza, jestem bardzo fajnym facetem, ale on niezwykle się zmienił, chce z nią zamieszkać i założyć rodzine, a ona da mu na to szansę. Na moją sugestię, że wpieprza się w bagno usłyszałem odpowiedź: "wiem"...

Od dzisiaj mizoginizm lvl max. Kobiety to chooye.

#logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf #rozowepaski
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrykolos: tak właśnie działa (a właściwie nie działa) logika u różowych. WSZYSTKIM rządzi CHEMIA między dwoma osobami. Jeżeli już z kimś innym tę chemię poczuła, a przy Tobie ta chemia jest mniejsza, lub jest jej bardzo mało, to choćbyście mieli 1000 wspólnych zainteresowań, a Ty byś twierdził, że jesteście dla siebie stworzeni, to ona i tak wybierze tego drugiego.
Bardzo przykre, ale prawdziwe.
  • Odpowiedz
@Supercoolljuk2: u facetów moim zdaniem dużo mniej, bo kierują się logicznymi punktami. Patrz: wspólne zainteresowania, wspólne wypady na imprezy, podobny charakter itp., itd. A jak jest u wielu kobiet? Powyższe podpunkty nie mają żadnego znaczenia. Liczy się tylko i wyłącznie uczucie, nawet jak facet będzie chujem i będzie ją źle traktował.
  • Odpowiedz
@Supercoolljuk2: w jakim sensie? Takie sytuacje są na porządku dziennym.
a) facet źle traktuje swoją kobietę -> reakcja kobiety: #lobuzkochamocniej, wielokrotne wybaczanie, tłumaczenie jego zachowań i bycie dalej razem
b) dziewczyna źle traktuje faceta -> reakcja faceta: ogarnij się, albo koniec związku.
Nie jest tak?
  • Odpowiedz
@patrykolos: Dlatego ja mam zasadę, że jak planuję z kimś jakiś związek to żadnych kontaktów z byłymi ani z mojej an iz jej strony i nie ma c---a że jest inaczej, bo 2 razy na takie coś pozwoliłem i 2 razy zostałem w------y a one s---------y do byłych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dziki_Bigos: żeby było śmieszniej to ona poprosiła mnie o urwanie kontaktu z moja ex, bo jej to przeszkadzało, a twierdziła, że jeśli między nami będzie coś więcej to bez problemu usuwa wszelkie źródła kontaktu z byłym z ķtórym i tak nie rozmawia :D
  • Odpowiedz
Spotykaliśmy się, kolacje, kwiatki, duperele i dosyć szybko zaiskrzyło

@patrykolos: To żeś był p------ą, miłym kolesiem do którego poszła wypłakać się po rozstaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak zwany samiec beta, tacy zwykle dobrze zarabiają, wyglądają też nie najgorzej i ogólnie wszystko spoko. Problem jest w tym że to ona miała status quo w tym związku, ty chciałeś z nią być a nie na odwrót, nie byłeś dla niej żadnym wyzwaniem.

Zawsze
  • Odpowiedz