Aktywne Wpisy
szczypawka +8
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Bloodhorn +198
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
1. Godzinę temu zjadłem 200g twarogu chudego. Warto zjeść za dwie godziny dwa jajka czy lepiej odpuścic?
2. Zauważyłem ze mam obniżony poziom testosteronu. Jak go podnieść? Warto bawić się w tribulus terestris?
Dzięki za odpowiedzi :D
#silownia #mirkokoksy #dieta
1. jak masa to jedz i jedz
2. najlepiej strzały prosto w dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ETplayer: redukcja
@rudy_bigos: zauważyłem. Chyba zawsze był za mały
1. Fat to wynik lenistwa i złej diety
2. Spadek samopoczucia nie musi wcale oznaczać spadku testo
3. Depresja wcale nie musi oznaczać spadku testo
@narodzonyzchaosu: w jaki sposób?
1. co tak skromnie?
2. tylko sterydy anaboliczne
Może masz przetrenowanie? Jeśli tak to zmniejsz ciężary o polowe przez tydzień miskę trzymaj na 0 a późnej obniż trochę swoje robocze ciężary tak 10-5% i redukuj dalej powinno pomóc.
Obserwuj przez tydzień jak wyglądają.
Jak robi Ci się coś w stylu tego z fotki to masz w bardzo mało testo.