Chciałbym polecić Wam mój dzisiejszy kupon! ( ͡°͜ʖ͡°) Ten #mecz, to jednocześnie #typdnia i #typnocy! ( ͡°͜ʖ͡°) Komentujcie; piszcie co myślicie! ( ͡°͜ʖ͡°) Czy wejdzie? ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam nadzieję, że również obserwatorzy tagów #pilkanozna i #koszykowka wypowiedzą się na ten temat.
@polik95: Bo mówisz, że nie wiesz co to za ligi. Na kuponie masz napisane. Jedno to turniej, drugie to liga. Jak można nie wiedzieć czym jest concacaf interesując się piłką? Bo jeszcze, mogę zrozumieć, że nie wiesz co to liga abc, bo to kosz.
@cekkos: Real to aż kusi żeby drobne postawić na przegraną, bo ostatnio grają strasznie w kratkę.
@cekkos: a jak zaczne od 5zł? ( ͡°ʖ̯͡°) @novyr9: tak mi się napisało oglądam mecz United tylko szybko zerknąłem jednym okiem. Czepiasz się szczegółów :D
Ten #mecz, to jednocześnie #typdnia i #typnocy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentujcie; piszcie co myślicie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy wejdzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że również obserwatorzy tagów #pilkanozna i #koszykowka wypowiedzą się na ten temat.
#bukmacherka #januszebukmacherki #pokazkupon #expekt
@novyr9: Ja umiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co myślisz o typach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cekkos: Real to aż kusi żeby drobne postawić na przegraną, bo ostatnio grają strasznie w kratkę.
@polik95:
@novyr9: tak mi się napisało oglądam mecz United tylko szybko zerknąłem jednym okiem. Czepiasz się szczegółów :D