Wpis z mikrobloga

Rodacy mam nadzieję że zapamiętacie na wieki bezdyskusyjne fakty.

1.że to ja od 1970 r po 1980 r i 1989 r do 1990 r
organizowałem i prowadziłem Was do pełnego
zwycięstwa nad komunizmem .
2. że to ja poprawiłem traktat Polsko-Rosyjski
niekorzystnie przygotowany przez Rząd
P. T. Mazowieckiego i nie poprawiony przez Rząd
J.Olszewskiego warunkiem było wycofanie wojsk
3. że to ja przekonałem i otworzyłem drzwi na zachodzie
do umorzenia połowę polskich długów .
4. ze to ja w największym stopniu przekonywałem wcale nie chętny zachód
do powiększenia NATO i UNII EUROPEJSKUEJ .
5. że to ja przesadziłem kształt i budowę pomnika pod stocznia
6. że to ja wymusiłem natychmiastowe pozwolenie na odprawianie
dla chorych radiowej Mszy Świętej –telewizyjnej nie chciano .

Zapamiętajcie chociaż tle z nieprawdopodobnych w prost CUDOWNYCH
OSOBISTYCH moich osiągnięć .lech wałęsa.
  • 358
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechwalesa: jakiś przykład, co zrobiła złego? Wódki z Kiszczakiem chyba nie piła.
P.S dlaczego nie było pełnej lustracji, skoro poprowadził Pan lud do zwycięstwa nad komunizmem? Ludzie poprzedniego systemu powinni gnić w więzieniu albo przynajmniej nie mieć nic do powiedzenia w dzisiejszej Polsce.
  • Odpowiedz
@lechwalesa

Mirki, Lech Wałęsa może się poszczycić obaleniem komuny, a wy tylko pielęgnowaniem swojej mentalnej stulejki siedząc przed komputerem i wrzucając zdjęcia Wałęsy z Kiszczakiem - hurr durr, dowód na to, że Wałęsa był agentem sratatata.
Cóż, tacy są właśnie Polacy. Zrób coś dobrego, to cię zaraz zawistnie obsmarują gównem. To samo co z #wosp i #owsiak.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Megalomania - skupienie na własnej doskonałości, samozadowoleniu oraz świadomości własnej wartości, znaczenia i możliwości.
Pojęciem tym określa się potocznie zawyżoną nieprawidłową samoocenę, ale także system urojeń, tzw. urojenia wielkościowe w zaburzeniach o charakterze psychotycznym

Radzę bliżej zapoznać się z tym zagadnieniem.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Antoni Browarczyk, Grzegorz Przemyk, ks. Jerzy Popiełuszko, Emil Barchański, Jacek Jerz, Piotr Majchrzak, Jan Samsonowicz, Jan Stawisiński, Joachim Gnida, Józef Czekalski, Krzysztof Giza, Ryszard Gzik, Bogusław Kopczak, Andrzej Pełka, Zbigniew Wilk, Zenon Zając, ks .Stefan Niedzielak, ks Stanisław Suchowolec, ks . Sylwester Zych

a wcześniej Jerzy Matelski, Stefan Mosiewicz, Brunon Drywa Zbigniew Godlewski Jan Kłużny Jerzy Kuchcik Stanisław Lewandowski Zbigniew Nastały Józef Pawłowski Ludwik Piernicki Jan Polechoński Zygmunt Polito
  • Odpowiedz