Z.....n
Z.....n
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
000loki
000loki
@wycz: nie dziala, bo zabili ja mikroplatnosciami. Gdyby to madrze ogarneli, to bardzo fajna gra.
3
D.....y
D.....y
@000loki: @wycz: P---------e. Mikropłatności wcale nie przeszkadzają w graniu, prawdziwym problemem jest słaba optymalizacja i częste crashe + lagi serverów. Wczoraj np. zostałem wyrzucony chyba z 6 razy w ciągu 2 godzin grania.
A, i protip - nie ustawiajcie grafiki w tej grze na minimum. Już lepiej ustawić na medium/high i wyłączyć cienie i florę, a także zmienić render distance na 1000 - gra działa o wiele płynniej.
1
wycz
@Zioman: ta gra nie działa na pc od parunastu miesięcy a oni chcą wyjechać na ps4 :D
0
000loki
000loki
@DaimonTheFrey: jak ja gralem w to jeszcze z 2 lata temu, to byl z-----y balans, a bez kasy ciezko bylo dociagnac na dobra bron.
0
D.....y
D.....y
@000loki: No to 2 lata temu to była zupełnie inna gra. Obecnie certowanie jest szybsze i przyjemniejsze.
0
000loki
000loki
@DaimonTheFrey: aha, no chyba, ze tak. Ja sobie wtedy odpuscilem PS2 i juz nie wrocilem.
0
perun86
@000loki: wtf? Mikropłatności zawsze miały niewielkie znaczenie w P2. Grałem z różnymi outfitami i jak byli nieliczni którzy wydawali kasę to raczej na decale lub camo. Większość standardowych broni to są dobre uniwersalne giwery.
0