Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +27
Jutro idę na ślub, a już teraz wiem, że sukienka jednej z zaproszonych osób będzie o niebo piękniejsza, niż suknia panny młodej, To będzie z pewnością temat numer jeden wesela i mocno przyćmi "ten dzień" i osobę panny młodej.
Nie przystoi ubrać białej true, ale nikt nie mówił, że niebieska nie może odwrócić uwagi od Jaśnie #!$%@?ętej.
#rozowepaski #wesele #logikarozowychpaskow #girlsfrontline #gownowpis
Nie przystoi ubrać białej true, ale nikt nie mówił, że niebieska nie może odwrócić uwagi od Jaśnie #!$%@?ętej.
#rozowepaski #wesele #logikarozowychpaskow #girlsfrontline #gownowpis

WonszWykopowy +110

Prowadze dispute z majfrendem odnosnie tasmy led ktora otrzymalem (gdy ja wylaczam z poziomu pilota,swieci sie caly czas na czerwono;wszelkie kombinacje nie pomagaja);odpisal mi w ten sposob:
"Dear friend
It is not our led strip strip,you need setup for the remote control.Because this led strip with momery,so when you switch off,the color is red,when next time you open it,it is also red,you need setup the remote control with changable mode,then it will be RGB colors can change colors not only red"
Nie bardzo wiem o co mu chodzi,co moge jeszcze zrobic.
Problem jest z tlumaczeniem czy z tym ze mimo jego porad nie dziala?
Hello friend
I received already purchased the tape led, there is a problem when disconnecting the remote tape. After the tape been switched off by the help of the remote
A na powaznie: usun konto :)