Aktywne Wpisy
marcpol +214
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Janusz_Rekina +30
Też macie lekkie poddenerwowanie, że w ostatnie dni miesiąca dostaniecie zaproszenie na rozmowę z hr w wiadomych celach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programista15k
#programista15k
Czy może jak ktoś mówi 8/10 to tak naprawdę mu się nie podobam? Bo są ładniejsze.
Trochę sobie myślę że chciałabym raczej być najładniejsza dla swojego (hipotetycznego) faceta.
co mi o tym powiecie?
#pytanie #niebieskiepaski
@mamapoth: o super. taka odpowiedź mnie zadowala.
@kolesnikov: nie rozumiem tego naprawdę, skoro zwykłe lubisz to dlaczego one nie mają Twoich dziesiątek?
1-3 Paszczur jakich mało, tragiczne przypadki, zazwyczaj do tego grube, albo bardzo chude.
4-6 Klasa średnia, w zależnosci ile kisisz ogóra, można poruchać.
7-9 Najwyższa rasa kobiet, emanują pięknem nawet w niepełnym makijażu. Dopuszczalna nadwaga/niedowaga 5-7 kg, jeśli twarz nadrabia.
10 Jak uważasz ze jakas laska jest idealnie piękna
Nie ma jednej bezwzględnej skali atrakcyjności. Każdy samiec ma ugólną skalę unormowaną do własnych okoliczności. W efekcie Twoja atrakcyjność zależy po części od oka obserwatora, a po części od Ciebie samej.
Wynika z tego że jeśli chcesz 10/10 to problem sprowadza się do znalezienia obserwatora w którego skali jesteś dziesiątką. Nie jest to łatwe, dlatego że dla totalnego przegrywa będziesz 15/10, dla statystycznego mirka 8/10 a dla Davida Beckhama
#nohomo
@wysoko: (╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)
jak się chce powiedzieć komplement to można powiedzieć komplement, a nie jakieś 8/10 że nie wiesz właściwie co masz z tym zrobić i czy to dobrze czy to źle i dlaczego ma mnie to obchodzić i dlaczego do c---a mi o tym mówisz? JESTEŚ SPOKO ALE UWAŻAJ BO SĄ LEPSZE, MUSISZ SIĘ
@wysoko: O kurczę, zabrzmiało to jak jakaś autopsja.
Pewnie usłyszałaś, że jakiś chłopak ocenia Cię tylko na 8
komplement mówisz kiedy uznajesz że dziewczyna jest tak ładna że aż chcesz jej o tym powiedzieć. co natomiast skłania do informowania "no jesteś spoko, widziałem lepsze, ale jest dobrze", kiedy nikt o taką informację nie prosił?