Wpis z mikrobloga

Jeżeli chodzi o peugeota 307 poliftowego, to czy zaznaczony na zdjęciu element odpowiada z odbieranie telefonu przez bluetooth z dźwiękiem na głośniki samochodu? Są jakieś inne rozwiązania przy tym modelu. Generalnie szukam samochodu z odbieradełkiem, a niestety sprzedawcy zazwyczaj nie piszą o tym w ogłoszeniach, ani też nie ma tego w opcjach wyposażenia na allegro.

Wołam @zoniu bo spec ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#samochody #motoryzacja #pytanie #peugeot #peugeot307 #307
pogop - Jeżeli chodzi o peugeota 307 poliftowego, to czy zaznaczony na zdjęciu elemen...

źródło: comment_2adW1K8CDWI6hCw4UthcQ7Yy9UxVuBLI.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pogop: trochę mnie zagiąłeś, bo z poliftem miałem tylko raz styczność, a tam już elementy wyposażenia są z całkiem nowej linii. Wygląda mi to na system multimedialny z telefonem na sim. Jeśli jest tam gdzieś BT to osobno.
  • Odpowiedz
@KuliG: nie wiem, ja mam tylko cztery czy pięć wielkich przycisków na automacie klimy i kilka na radiu, z czego używam tylko on/off :D reszta pod kierownicą. Takie coś jak na zdjęciu na górze mnie przeraża, prawdę mówiąc :D
  • Odpowiedz
@pogop: 90 jest bez dwumasa i chyba bez intercoolera. Teoretycznie powinna być tańsza w obsłudze. Ale kupując używkę to i tak jest bez większego znaczenia, bardziej się będzie liczył stopień zużycia - jak ktoś tym jeździł i czy dbał.

Kumpel ma focusa kombi z 90 i mimo, ze polski, zawsze w aso itp. to w cąigu ostatnich 40 tys. (110-150) dwa razy zmienił turbo, zawór ciśnienia, a teraz panewki, bo
  • Odpowiedz