Aktywne Wpisy
Lewusx +47
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +451
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
1. Ekonomia ze AdmiShopem ale takim niedużym żeby nie było za łatwo i żeby się nie znudziła szybko gra. Gre zaczniecie od pokoju w hotelu, po zarobieniu kasy będzie można kupić działke w mieście. Działki swoje można sprzedawać do innych graczy i w ten sposób również zarabiać kase. Miasto nie jest sztywne jak na serwach freebuild, będzie budowane na bieżąco dostosowując się do terenu. Mniejsze działki będą tańsze, większe droższe wiadomo. Będzie możliwość zakupienia działki za miastem za kase ale już poprzez ugadanie się ze mną.
2. Skiny na serwerze dla kont premium działają
3. Skrzynki i drzwi zabezpieczane są pluginem LWC
4. PvP będzie na życzenie komendą /pvp
5. Konta donatorów też są, donatorzy dostaną komendy teleportu, mobilnego workbencha i hat oraz range na chacie
Serwer nazywa się Phoenix Minecraft. Zainteresowanych grą prosze o subskrypcje tagu #phoenixminecraft
Na razie na czas budowy serwa jest 10 slotów. Nie wiem ile osób będzie chciało grać ale zwiększę odpowiednio na taką ilość jaka będzie miała zamiar być na serwie. Jak serw będzie gotowy podam IP. Jak jakieś pytania są lub propozycje to piszcie. #minecraft
Kradne tagi ostatni raz #blucraft #mirkocraft
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu