Wpis z mikrobloga

#gliwice #slask #katowice #sylwester #2014/2015 ahoj Mirkolandzie! Jestem z partyzanta na sylwestra w Gliwicach i zastanawiam się gdzie tu można się wbić na sylwestra! Jakies pubiki o ktorych wiecie że można tam wbić na ostatnią chwilę? (Niekoniecznie kluby bo mam ocieplane trapery na nogach xD) Wszelkie sugestie mile widziane. ps wszystkiego naj kochani! Dużo dużo plusików i jeszcze więcej optymizmu :-)) przesyłam Wam pełno mojego uśmiechu!
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MasterSoundBlaster: gadałam do 8 rano z dalekimi znajomymi o życiu i śmierci, grałam w pokera na pieniądze z eurobuznesu (przegrałam wszystko), grałam na drzewie deszczu, oglądałam fajerwerki z 5-latkiem, piłam Piccolo, piłam Martini Asti (moje ulubione wino musijące), wieszałam baloniki ludziom na płotach i rzucałam serpentynę przez żyrandol. Zabrakło tylko zimnych ogni! A Ty? :-)
  • Odpowiedz
  • 0
@MasterSoundBlaster: aaa, byłam tu koedyś w delegacji, poznałam tu ludzi, poznałam faceta, teraz tak jeździmy do siebie trochę. Nic nadzwyczajnego typu: 'siedziałam w domu i uznałam że nigdy nie byłam w Gliwicach więc wstałam i tam pojechałam' ;-)
  • Odpowiedz