Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +243
Rad-X +64
Nowe osiedle we Wrocławiu. Nowy budynek zawalił się na "starszy" etap tego samego osiedla.
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
1. misie/inne dla domu dziecka
2. wino
3. totolotki
4. słodycze
itp. zamiast kwiatów. Jesteście pragmatykami i widzicie w kwiatach tylko zbędny kompost, którego trzeba się później pozbyć, czy może uważacie że jest to element tradycji, dobrego wychowania oraz sposób na upiększenie tego szczególnego dnia?
Byłem na kilku weselach gdzie nie chcieli kwiatów i nie rozumiem jednej rzeczy. Młodzi wydają czasami gruby hajs na wystrojenie kościoła/samochodu/sali. Nie myślą kategoriami, że przecież bukiety w rękach gości to dodatkowy wystrój, który de facto ich nic nie kosztuje. Ja osobiście zostałem wychowany tak, że w niektórych sytuacjach i okazjach po prostu w dobrym takcie jest dać kwiaty. Gdy na zaproszeniu jest, że np. chcą wino zamiast kwiatów to daję wino i kwiaty.
Jakie jest wasze zdanie w tej kwestii?
na innym kazali przybory plastyczne do przedszkola to calkiem ok.
My chcieliśmy właśnie wino i potem przez chyba dwa lata to piliśmy powoli ;) Przynajmniej się na coś przydało. Ale parę osób nie mogło się pogodzić
Mimo zapowiedzi, że kwiatów nie chcemy kwiaty się pojawiły, ale jako skromne bukieciki (ew. pojedyncze róże), które w sumie zmieściły się w dwóch wiaderkach - ilość do ogarnięcia. Gdybyśmy zażyczyli