Aktywne Wpisy

Styline +324
Juz sie boty znalazly "Nie walczysz za politykow tylko za swoich bliskich". Ja swoich bliskich to stąd wywiozę.
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

MisiekPrzerwa +484
Tak tylko przypomnę wszystkim zakredytowanym po jaja (w tym mi xD), że:
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (

Jest trzecia nad ranem a ja właśnie ukończyłem MGS2 po raz pierwszy od 4 lat, po raz piąty w ogóle.
Za każdym razem coś mnie łapie przy tej scenie (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_AAnJpdRT9Jf6nU0BaWDvAZPCCv4Wfym5.jpg
Pobierz@AlfaMenel: (。◕‿‿◕。)
EDIT: This is the Konami Code. Two high fives (up, up), two low fives (down, down), then Snake uses his left hand and Otacon uses his right hand (left, right) and then they bring it down lower (left, right).
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL #m-----------y
Jest jeszcze jedna seria którą również uwielbiam, Fallout. Ale jeżeli miałbym już wybierać między nimi, to MGS zajmuje pierwsze miejsce.