Wpis z mikrobloga

Hehe, moj rużowy próbuje grać w GTA V - i czego to się można dowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

- ze głupia gra, bo nie mowi, ze trzeba pistolet kupić przed misją

- ze glupia gra, bo każe czytać napisy w rogu, a telewizor taki wielki i nie widać

- że głupia gra, bo policja jest a ona tak nie chce (w sensie przed policją uciekać)

- że kto wymyślił umiejętności specjalne, że trzeba dwie gałki wciskać, bo to glupie

- jak pokazalem jak kupowac bron to 0 kasy, bo wszystko poszło na ciuchy..

- nie da rady pokonywać zakrętów na pełnym gazie - głupia gra

- praktycznie każdy skręt przejeżdża, i głupia gra, bo jak można patrzeć na radar jednocześnie i skręcać

- że głupio bo trzeba parkować w wyznaczonym miejscu

- oczywiście klasyka prowadzenia u kobiet - czyli brak odbijania przy jeżdzie tyłem, skręcanie kół, sprawdzanie w która stronę pojedzie etc.

- plus standardy, że praca kamery, że tyle guziczków do obsługi, że analogi niewygodne, że gra nie namierza sama każdego wroga przez pół mapy

- a w simach to można zawsze zapauzować i jak się każe simowi wstać to wstaje, a tutaj po wylocie przez przednia szybe nie wstaje od razu

Króko mówiąc - cały świat zły ( ͡º ͜ʖ͡º)

I weź tu spróbuj się zaśmiać...

#logikarozowychpaskow #swiatecznabeka
  • 25
@yeloneck: nie, tak bym tego nie nazwał, chodzi mi raczej o nastawienie, jakże klasyczne, że winni wszyscy dookoła, tylko nie ja, którego na codzień nie widuje za często, ale jak widać gry wywalają prawdziwe ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4ks: I ma rację, GTA to gra przystosowana dla typowego jej odbiorcy, czyli amerykańskiego niezbyt lotnego intelektualnie murzyna albo kogoś komu imponuje murzyński gangsta styl życia (co samo w sobie wskazuje na jego inteligencję).

Grand Theft Auto - Gra wybierana przez chłopców (87 proc.), którzy dużo słabiej radzą sobie z pisaniem, matematyką i czytaniem. Mają też niższy poziom inteligencji.
@BigSW: czytałeś w ogóle post, który komentujesz? bohaterka tego wpisu się ewidentnie męczy grając w to na konsoli i nie ogarnia.

@SScherzo: i sądzisz ze jak się meczy na konsoli to by się tak samo nie męczyła na klawiaturze i myszce, podejrzewam ze nawet gorzej