Aktywne Wpisy
pearl_jamik +56
gymw8nhnzd +295
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
źródło: image_picker_134AA4A3-963F-4154-8EB7-02510B809987-61563-0000093B625E83A8
Pobierz

Wymyśliłem ciekawą koncepcję gry, która jeszcze nie nie istnieje.
Oczywiście gra survival zombie mmo^^, jednakże celem gracza byłoby oczyszczenie planety z zombie. Tytuł niech będzie "7 miliardów"(po polsku, zależy od systemu metrycznego w danym kraju). Załóżmy, że ocalał 1 milion ludzi, gracze muszą eliminować zombie na serwerach stylizowanych na różne części całego świata. Ostatnie 100 zombie, byłoby prawdziwym wyścigiem, bo za wyeliminowanie, gracz dostawałby realne pieniądze. Ostatnie zombie płatne 70 tysięcy dolarów.
Cholernie trudne zadanie, dla ludzi z dużymi funduszami, ale od czego jest kickstarter, wystarczy przedstawić dobre demo. W tej chwili moja firma zajmuje się jedynie aplikacjami mobilnymi, ale będę się powoli przestawiał na gry.
@IdeaGames: w tym miejscu skończyłem czytać.
źródło: comment_FQAnPtr4uqNGafi5eMHDRWDf7AZ67Dmk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
pytałem się ludzi o koncept^^
Trochę to dziwne, a jak już wszystko zabiją? Restart i znowu rozdajesz kasę?
Jeśli gry sprzeda się sporo, sporo mniej, to i tak nieźle, bo poziom trudności i długość serii będą proporcjonalnie większe.
Tego po prostu nie ma, gra survivalowa, która ma
W wielu grach przeglądarkowych w które grałem dawno temu, całkiem popularne było nagradzanie graczy u na szczycie rankingu. Zdarzały się zarówno konta premium jak i nagrody fizyczne.