Wpis z mikrobloga

@mamnatopapiery: Akurat Assassin nowy zdecydowanie lepiej na padzie, lepsze wykrywanie tego co rzeczywiście chcesz zrobić podczas wspinaczki.

A z jakichś ścigałek coś polecacie? Niekoniecznie nowe, niekoniecznie zaraz jakieś symulatory.
  • Odpowiedz
@Eskimoska: A no tak bo zamiast patrzyć na ekran, podziwiasz kontroler. Ja osobiście wolę pada od Xboxa i mówię to z perspektywy osoby, która posiadała obydwie konsole. Pad od PS3 zwyczajnie ssie. Jest nieergonomiczny, do tego gałki od analogów są mega śliskie a ich mechanizm jest jak z chińskich zabawek.

Za to pad od PS4 poprawia duuużo niedoskonałości po poprzednim DS. Jest dużo lepszy, ale nie wiem jak w porównaniu
  • Odpowiedz
@coolface: No d------i z tą ceną, jak wszystko od razera. Za 305zł (tyle w agito kosztuje) to ja mogę mieć dwa DualShocki 3 :D Szkoda, że Madcatz Fight Pad nie da się kupić w Polsce, a przesyłka z USA trochę kosztuje. Tańszej alternatywy od DualShocka chyba niestety nie ma.
  • Odpowiedz
@coolface: Mam i nie polecam. Wychowałem się na pegazusie i snesie i dla mnie pady powinny wytrzymać te kilka lat, a tu mi w drugim już po kilku miesiącach przyciski nie łączą (2 tylne i B).
  • Odpowiedz