Aktywne Wpisy
wfyokyga +29
Dzień dobry
#laptopy
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
Moje życie jest smętne, nie wiem kim jestem, moi znajomi piją wódkę, a ja wybrałam kakao. Do tego na kolację Celine i zdrowe Raffaello.
Przepis (na kulki. Przepisu na pisanie jak L.F.C. ciągle szukam)
chudy twarożek
migdały
syrop klonowy/ syrop z agawy/ stewia/ miód (do wyboru)
wiórki kokosowe
ciemne kakao do obtoczenia
Nie podaję proporcji, bo to kwestia gustu - ja użyłam 3/4 kostki twarogu, ok. 30g wiórek i 4 łyżeczek syropu klonowego. Wymieszałam składniki, ulepiłam kulki z migdałem w środku i obtoczyłam w kakao. Smacznego. Pyszny substytut słodyczy. Przydałby mi się jeszcze taki substytut złudzeń ( ͡° ʖ̯ ͡°)