Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
@MercedesBenizPolska @okusuri Jest cała linia MS Surface, jeśli ktoś nie chce/nie może zmienić ekosystemu na applowy. Zdarzyło mi się mieć najtańszego Surface Laptop Go w domu (i5, 8GB ram, dysk w egzotycznym formacie 2230 podmieniłem na jakiegoś WD black 1 TB) i z powodzeniem spełniał rolę sprzętu do konsumpcji treści czy pracy na zdalnych środowiskach. Bateria tylko nieco gorsza w porównaniu do MB Air M1, jakość wykonania bardzo przyzwoita, wręcz
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
Mam, polecam, spełnia twoje wymagania.
Wiatrak niesłyszalny, a na maksymalnych obrotach ledwo go słychać.
Ekhem
Komentarz usunięty przez autora
@epicentrum_chaosu: z tym nowym amd?