Aktywne Wpisy
JanRouterTrzeci +112
Rozbraja mnie to, że pracownicy #korpo #korposwiat jutro "jadą do pracy" xD
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
MishMashStudio666 +1923
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
doszła do mnie #g1wh zamawiana na gearbest z kodem za 39,99 cebulionow, polecam kitajca gdyz szybko wysyla (doszla w 2 tyg.), jak juz wysle to oczywiscie wpisuje dowolna kwote w deklaracje no i dobrze wie ze NL post jest idealnym sposobem na zwiekszenie szans w wer warszawa( ͡º ͜ʖ͡º)
co do kamerki, to oczywiscie od razu poszedl soft od DODa, karta kupiona jakas 32gb class 10, wszystko to zmontowalem w samochodzie, podlaczone na stale pod "zapalniczke", czekam na inna paczke z rozgaleznikiem, kamera idealnie siedzi w uchwycie schowana za lusterkiem, nic nie wystaje, nic nie zasłania, po uruchomieniu silnika sama sie wlacza i zaczyna nagrywac, po zgaszeniu w kilka chwil takze sie wylacza - po prostu sie o niej zapomina.
Przejechalem dzisiaj 500km, i niestety nie potwierdzam ze po kupnie i zamontowaniu kamerki tylko tym osobom przydarzają sie ekstremalne sytuacje na drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°) tyle godzin jazdy, liczylem chociaz na mala stluczke, a tu jak na zlosc nic, zobaczymy jutro jak cos to bede wolac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@danku: Niestety, ostatnim czasy informacja nieprawdziwa.
Też masz w miejscu IR zwykłe białe ledy?
Możesz coś więcej napisać o tym sofcie czy też zapodać link, żebym sobie poczytał?
Tutaj masz o aktualizacji --> http://zakupyzchin.pl/aktualizacja-firmware-g1wh-ls388w/ u mnie zrobiona w 1 minutę.
@mariecziek: tak, zwykle biale swiatelko, nie wiem w sumie po co to, chyba ze ktos chce wykorzystywac ta kamere jako aparat
Swoją kamerkę kupiłem tu
Zamawiałem na Litwę, więc mam do wyboru jeszcze Swiss Post za 1,5 dolana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy dostają swoje #g1wh z #gearbest, tylko ja czekam jak debil. #przegryw
Wysłali ponoć 11. listopada, mieli dać tracking (zamówienie ponad $40), ale nie dali, suport umywa ręce i pisze, że tak po prostu wyszło i że to błąd systemu . ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie mam ani paczki, ani trackingu.
@Moxpad: nie, mysle ze ludzie tutaj pisza albo o takim uchwycie lusterkowym, ktory nie pasuje w kazdym samochodzie, albo o takim dodatkowym uchwycie kupowanym osobno takie