Wpis z mikrobloga

Witajcie mirki chciałbym się z wami podzielić pewną ciekawą historią, a mianowicie gdy mój młody kuzyn rozpoczną naukę w #gimbaza , stał się #seba przyjąłem to z dużym rozżaleniem.

To jeśli chodzi o wstęp mianowicie historia zaczyna się tak, pewnego razu #karina i mój kuzyn siedzą w klasie, po czym karina z drugą kariną zaczynają coś brać, po czym karina k (tak będę ją nazywał) rozpędziła się z końca sali i z impetem godnym magika przypieprzyła w tablice, wszyscy zaczęli się śmiać były niezłe #heheszki , karinę zabrała karetka i pojechali do lekarza i do psychiatryka normalnie #patologiazewsi i tyle.

Dziś karina k ma 15 lat i ciąże więc to istna #patologia , to zadziwiające skąd biorą się tacy ludzie.

Problem w tym iż mój kuzyn pochodzi z dobrego domu, zawsze mnie zastanawiało skąd biorą się #sebixy i #kariny

Ahh #nowahuta kraina #sebizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

konradinio - Witajcie mirki chciałbym się z wami podzielić pewną ciekawą historią, a ...

źródło: comment_WBiJO9iqMuQeqTfdVbFQyacdKqTFlHtN.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@Camel665: najlepiej.. nie dość że panny z tego typu charakterem są dosyć bezrefleksyjne i robią właściwie wszystko co chcesz to jeszcze Ty nie masz żadnych oporów z racji braku szacunku do takowej :)

Każdemu #tfwnogf polecam przed poznaniem swojej jedynej i wymarzonej miłości trochę popróbować tego typu atrakcji
  • Odpowiedz
@konradinio: to chyba istni desperaci tak robią, np. jak mój kumpel(lvl.33) co takie bierze na 2-5 miesięcy i stwierdza ze to nie to, to sie go pytam czego sie on spodziewa jak widac ze z tego gówna bata nie ukręcisz, no wiesz na poczatku była inna.
  • Odpowiedz