Wpis z mikrobloga

@durielek: nie mam napędu od kilku lat żeby zainstalować grę z płyty ( ͡º ͜ʖ͡º)

I możesz oficjalnie zamknąć dupę bo się odzywasz a nie wiesz ze oryginalna płyta w szafie leży :)
  • Odpowiedz
@dzumper: tylko dla singla i kampanii zainstalowałem :) całymi dniami w pracy siedzę więc będę grać po prostu kiedy czas pozwoli :) Ale jak będę miał więcej wolnego to się zgłoszę, może akurat też będziesz miał chwilę
  • Odpowiedz
@emcter: Nie ma co ukrywać, kiedyś te gry miały naprawdę zajebisty klimat. Wszystko dopracowane aż chce się wracać do tego. Pomimo "słabej" grafiki wolę sobie popykać czasami właśnie w takie tytuły () A teraz kupię BF3 czy tam BF4 i za 10 lat nie będę pamiętał nawet jak to wyglądało bo wszystko takie same i "nic specjalnego".
n4nowaty - @emcter: Nie ma co ukrywać, kiedyś te gry miały naprawdę zajebisty klimat....
  • Odpowiedz
@n4nowaty: kiedyś FPSy były konkretne. CoD i MoH w klimatach II wojny światowej były chyba najlepsze. Obecnie tłukę singleplayera w Advamced Warfare i jest to jakaś futurystyczna sieczka. Już ponad 10 lat minęło jak siedziałem nad MOH:AA a potem jeszcze zajebistym dodatkiem Spearhead do niego ;(
  • Odpowiedz