Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +316
Wróciłem z policji xd w sumie to 10 min trwało przesłuchanie. Pan policjant pokazał mi screena, spytał czy jestem autorem. Ja oczywiście potwierdziłem. Powiedziałem że to był żart, nikt nie wziął tego na poważnie, i że własnoręcznie usunąłem wpis jak zrozumiałem że może on wzbudzić ogólnokrajową panikę i paraliż służby zdrowia. Zeznania zostały spisane w 4 (xD) zdaniach, policjant powiedział że prokuratura zdecyduje o wszczęciu postępowania, ale prawdopodobnie tak. Kara od 6
mickpl +390
Z takich zawodów, które wymarły to ciekawy był zawód "operatora windy", tzw. elevator operator. W czasach kiedy ludzie jeszcze nie wiedzieli jak korzystać tej technologicznej nowinki, zatrudniano takich operatorów, których praca polegała wyłącznie na naciskaniu guzika oraz zamykaniu i otwieraniu drzwi. Obecnie zawód już wymarł, a wszyscy dawni operatorzy przekwalifikowali się na pokrewne profesje, najczęściej pośrednika w obrocie nieruchomościami.
#nieruchomosci #pracbaza #elevatoroperator #windy #ciekawostki
#nieruchomosci #pracbaza #elevatoroperator #windy #ciekawostki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
;-)
Oficjalnie pozbyłem się 3 z 4 zębów mądrości (dziś usunięty został ten trzeci). Żona zemdlała gdy zobaczyła potok krwi a ja mało co ze śmiechu nie odgryzłem teściowej palców haha ;-
)
#dentysta #wrazenia #zeby #tesciowamniekocha
Komentarz usunięty przez moderatora
@daimos: Dostałam po 2 zastrzyki na zęba. Z jednej i z drugiej strony. Nie bój się, nie sądzę, że to coś nienormalnego. Nawet mój dentysta mi poradził, żebym wyrwała 4 na raz, to będę miała szybko z głowy. A jak zadzwoniłam do chirurga to pierwsze co mi zaproponował. Narkozę podają tutaj, jeżeli chodzi o jakiś
)
)
Dużo jednak zależy od człowieka - jednego boli, drugiego nie.