Wpis z mikrobloga

Dzisiaj się dowiedziałem, że dziewczyna, która ze mną kręci już kilka lat i była w #friendzone właśnie związała się z kimś innym. Wtedy akurat kiedy ja zacząłem się w to wkręcać. W dodatku mówiła mi o nim, że ją podrywa, ale nawet jej się nie podoba i go olewa. Ale wiecie co mireczki?

#tfwnogf #rozowepaski
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nuwanda: "i tak nie zrozumiesz". Może Farmville na tej za 500 chodzi płynnie. :P

@Babadook: W laptopie za 4 patyki, jaki procent mniej więcej stanowi wartość karty? Bo może ja nie mam po prostu odniesienia i zaraz się okaże, że jestem w posiadaniu karty graficznej za 3,5k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@unnamed84: Ona się starała, głównie ona podtrzymywała kontakt. Ja się nie angażowałem, bo dzieli nas od jakiegoś czasu jakieś 1700km (co nie znaczy, że się nie spotykaliśmy). A że pomimo odległości tak dużo czasu było OK i co jakiś czas się widzieliśmy to zaczęło mi troszkę zależeć. Ale chyba za późno. ;)

@nuwanda: Laptopy to troszkę inna bajka. Ta karta, którą kupiłem na 4gb pamięci. W laptopie za
  • Odpowiedz
@nuwanda: jego karta graficzna jest okolo 10x szybsza niz ta w twoim laptopie za 4 kola. ja wydalem 6k na laptopa z najlepsza wtedy karta graficzna w laptopach a i tak najszybsza karta desktopowa byla 2-3x razy szybsza.
  • Odpowiedz
@deadkennedy: Ale ja wciąż nie rozumiem, po co mi 10x szybsza karta, skoro i tak nie mam możliwości wykorzystania całego jej potencjału? Chyba że po prostu potrzebujecie tak dobrej karty do tworzenia bitcoinów, dogecoinów, itp.? Ale do gier mam wrażenie, że moja w zupełności wystarcza, wszystkie gry, jakie odpalam, działają płynnie. Wytłumacz mi to proszę łopatologicznie :P
  • Odpowiedz