Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Może od początku:
1. Ściągam sobie symfony komendą:
composer create-project symfony/framework-standard-edition D:/xampp_1.8.3_php_5.5.15/htdocs/SymfonyAdminPanelDemoPobiera się bez żadnych błędów.
2. Wchodzę w ustawienia projektu > zakładka PHP > PHPUnit
ustawiam bootstrap na:
\app\bootstrap.php.cachei config.xml na:
\app\phpunit.xml.distUruchamiam testy i dostaję komunikat:
Fatal error: Class 'Doctrine\Tests\Common\Annotations\Fixtures\AnnotationTargetAll' not found in D:\xampp_1.8.3_php_5.5.15\htdocs\SymfonyAdminPanelDemo\vendor\doctrine\annotations\tests\Doctrine\Tests\Common\Annotations\DocParserTest.php on line 1333Jak ustawić testy jednostkowe dla Symfony w PHPStorm? Najprawdopodobniej popełniam jakiś błąd nowicjusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ghost1511: No a gdzie? Musisz zainstalowac dependencies z composer.jsona ktory sciagnales razem z symfony standard edition.
Mozesz chociaz vagranta postawic, chociaz beznadziejnie wspolpracuje z windowsem. I tak polecam zainstalowac ubuntu. Jesli chcesz pisac powaznie w phpie to na windowsie niestety sie nie da. Wszystko zajmuje wielokrotnie wiecej czasu, jest wielokrotnie bardziej meczace i upokarzajace,
Memcache dla windows udało mi się postawić :D
Na prywatnym lapku jeszcze sobię dam radę z tym linuxem (myślę raczej o debianie), ale firma w której pracuję opiera się na windows i będzie nie do