Wpis z mikrobloga

#fifa15 #fut

Mirki, dopiero zaczynam z fifa15 na xboxa. Gdzie znajdę jakiś poradnik jak grać? Dużo się pozmieniało w stosunku do 13?

Jaki skład na początek FUT?

@MiszczJoda może Ty coś pomożesz?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saragas: Jakich dokładnie porad szukasz? Skoro grałeś w 13 to raczej powinieneś sobie poradzić bez problemu jak nie grasz pierwszy raz w piłkę w wirtualnym świecie. Trochę pograsz, zauważysz zmiany i się do nich dostosujesz.

Co do składu to zależy jaką ligą byś chciał grać i czy masz już jakieś coinsy, a jak tak to ile?
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: Chodziło mi o czysto techniczne sprawy np. LT plus podanie = wybiegnięcie podającego, wyjście na pozycję, przytrzymanie np. A = coś tam.

Wczoraj kupiłem więc nie wiem ile jest coinsow na start niestety. Co do ligi to bez różnicy, preferowane angielska, włoska, niemiecka
  • Odpowiedz
@saragas: No to takie rzeczy ogarniesz w ustawieniach gry ;) Najważniejsze to przerzut na wybieg, podanie z wystawieniem się, mocne wbicie po ziemi ze skrzydła, kilka tricków i można grać. To na początku pewnie będziesz się musiał trochę pomęczyć ze słabszym składem i zarobić trochę coinsów.
  • Odpowiedz