Aktywne Wpisy
SaintWykopek +925
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Mete +157
zapchał się wam kiedykolwiek przewód słuchowy po użyciu patyczków do uszu?
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
Ktoś może powiedzieć - co stoi na przeszkodzie, abyś tak zrobił? Ja powiem: 22 lata żyłem kompletnie inaczej i nie wiem, czy umiałbym się przestawić, zapomnieć o tych różnych wygodach życia w mieście. Zaryzykować. Bo jeśli bym się i czymś takim rozczarował, to chyba nic by mi już nie pozostało. Skończyłbym pewnie jak McCandless z "Wszystkiego za życie", który myślał, że takie życie może być tym, czego chce, ale się przejechał.
Co za paradoks.
#oswiadczenie #depresja #gorzkiezale
Polecam kiedys odwiedzić taką społeczność. Co do McCandlessa to umarł bo łosia nie umiał oprawić, do końca był przekonany że dobrze zrobił że rzucił wszystko w cholerę. Umarł bo sobie nie umiał poradzić w dziczy. Trochę więcej szacunku dla natury i byłby happy end
Ludzie sie organizują w małe społeczności właśnie po to żeby uzyskać samowystarczalność. Co za problem otworzyć sobie np piekarnie i sprzedawać ekochlebek do miasta? albo strugać krzesła, wyplatać kapelusze, robić bębny to są rzemiosła dzięki którym można sie utrzymać. Ile ludzi tyle pomysłów.
Nic nie masz, nic nie stracisz... jakiej odwagi tu potrzeba? Jedź a jak ci sie znudzi to wrócisz i już :)