Aktywne Wpisy
Kingside +50
JPRW +152
Użytkownik @Grooveer to PSYOP rosyjskich służb specjalnych.
Konto 24 godziny na dobę obsługiwane jest przez grupę doskonale przygotowanych agentów GRU. Promowanie jawnie prorosyjskiej narracji nie przynosi tutaj rezultatów, Wołyń i Bandera też przestali już działać. Ale Rosjanie się uczą i nie poddają. Dlatego ich celem stało się - poprzez nieustanny i absurdalny spam - doprowadzenie do powstania nastrojów irytacji oraz zmęczenia wojną, a tym samym skłonienie opiniotwórczej społeczności portalu Wykop Peel do
Konto 24 godziny na dobę obsługiwane jest przez grupę doskonale przygotowanych agentów GRU. Promowanie jawnie prorosyjskiej narracji nie przynosi tutaj rezultatów, Wołyń i Bandera też przestali już działać. Ale Rosjanie się uczą i nie poddają. Dlatego ich celem stało się - poprzez nieustanny i absurdalny spam - doprowadzenie do powstania nastrojów irytacji oraz zmęczenia wojną, a tym samym skłonienie opiniotwórczej społeczności portalu Wykop Peel do
#kiciochpyta #pytanie #psychologia
@maxpawkas:
@nie_pamietam: @Infrass: @coffeinaddict: @Nekron: @Dibhala:
To.
ale wiem ze łatwo napisac trudniej zrobić,mam podobny dylemat.
pewnego dnia z gniazda orła wypadło jajko, spadło w stóg siana, przeturlało się przez podwórko i zatrzymało wprost u stóp kury. Mama kura przygarnęła je, i wychowała na prawilnego kurczaka. Pewnego dnia grzebią sobie cała rodzinką w ziemi, wydłubują robaczki, kiedy przeleciał nad nimi orzeł. Pisklę orła zadarło zdzwione łepek do góry i zapytało mamy: co to za kura lata tak wysoko, mamo? Mama kura odpowiedziała: to nie kura, to
ja jestem złym przykładem, ponieważ olałem rady rodziców a okazało się, że gdybym ich posłuchał byłbym teraz w innym, lepszym
Chyba, że coś głupiego chcecie zrobić i rodzice mają rację. To nie. Odradzam głupie rzeczy i te w których rodzice
Nie znam nikogo, kto robił coś wbrew sobie i mu się udało.