Aktywne Wpisy

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo

NiezlyJestes +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

http://pastebin.com/7gkkFhr0
Czy mogłby ktos mi ten kod skompilować/wypisać błedy kompilacji/jesli się kompiluje to sprawdzic czy działa/wypomnieć i powiedzieć jak poprawić błedy które pewnie zrobiłam? Nie mam gdzie go skompilować, tzn, nie mam możliwości instalacji kompilatora u siebie a chciałabym wiedzieć czy działa. Potrzebuje go na jutro na studia...
To mnie rozbawiło ;D
I w sumie to też :)
@MasterSoundBlaster: Lubie komentgować i robić to w sposób zabawny- przynajmniej sprawdzając kod sie nie nudzę. :)
@blowfish: urzyłam ideona(które teraz poznałam) i wyżuciło: prog.asm:27: error: parser: instruction expected. nie wiem czemu, to jeden z moich pierwszych kontaktów z asemblerem - no, po prostu nie znam tego języka jeszcze. domyślam się ze to bład w 27 linni - ale co zrobić żeby
Ranisz mnie ;_;
dziala, ale troche dziwnie dziala chyba xDD
@MasterSoundBlaster: robie dyslektyczne błede bo mam uszkodzony mózg, przepraszam. :( pozathym siedzę teraz w autobusie.
:(
xor ecx, ecx
albo
mov ecx, 0