Aktywne Wpisy
marian-stefan +359
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +28
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
Nie podoba mi się to, że można kupować tylko na 30 dni do przodu. Więc na święta biletu się jeszcze nie kupi... #polskibus czy #ryanair już od dawna sprzedają bilety na święta czy sylwestra. Kompletnie nie rozumiem, dlaczego nie mogą zmienić, skoro rozkład jazdy jest ważny do marca.
Podoba mi się przejrzysty sposób przedstawiania cen połączeń, od razu wyskakuje ile kosztuje normalny bilet w 1 i 2 klasie. Jak widać na załączonym obrazku, nadal się dostępne promocyjne bilety na #pendolino na 14 grudnia #krakow #warszawa, więc się tak szybko nie wyprzedają. Nie patrzyłem na inne trasy. Myślę, że 49 czy 69 zł za taki czas przejazdu to bardzo dobra oferta. Od tych biletów są jeszcze zniżki (na 2 klasę). Więc student pojedzie taniej niż autobusem.
#kolej #pociagi #promocje
Komentarz usunięty przez autora