Jakim, bez mózgiem trzeba być, żeby wierzyć że na MLM, akurat w tym przypadku Lyoness można się dorobić, mam znajomego na fb i tak wrzucali z nim jakieś fotki, jak siedzą w pokoju, projektor i coś tam jakieś spotkania, ale dopiero dziś wrzucili fotke ze stroną lyconet.com wchodzę, a tam Lyoness, no k---a skisłem patrze na profile tych gości paru z nich ma zdjęcie tej wyspy w kształcie palmy, a jeden cytat: " Nie ma na świecie nic równie potężnego jak idea, której czas własnie nadszedł ! "- Victor Hugo Lyoness.
@mowiejakjest: To jest sekta. Miałem z tym styczność. Po zmieleniu garnka faktycznie przestajesz samodzielnie myśleć stając się bezmózgiem, ale dotknęło to osoby, po których w życiu bym się nie spodziewał.
@mowiejakjest: A o co chodzi z tym lyoness? Mam ziomka na fb co lata po swiecie i co chwile fotki z lyoness, jakas niby charge backowa rewolucja. Myslalem ze ziomek sie wkrecil w jakas niezla korpo, a tu widze ze jakas piramidka :)
#podludzie #heheszki #idioci #mlm
Kilkoro ludzi z mojego otoczenia w to g---o Wpadło i teraz przy najbliższej okazji p------ą jak potłuczeni.
To jest zwykła piramida finansowa.