Wpis z mikrobloga

@Oskarek89: to źle :p Mozarella jest delikatnym serem i najszybciej reaguje na wysoką temperaturę. Poza tym im mniej stopiona tym lepsza, więc właśnie powinno się chować pod składniki :)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Ee mozzarella powinna byc tez pod skladnikami, na sosie :P I dziwna taka bez brzegow, kup sobie forme specjalna najlepiej, duzo daje. No i powinienes polac oliwa zanim wlozysz do piekarnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: zwykły ser też pod składnikami najlepiej :) Ale nad mozarellą :) Chyba, że jakiś twardy. Generalnie ser na dole, składniki na górze i tyle :) Ale spoko i tak źle nie będzie :) Smacznego :)
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Ser na dole, reszta na górze. Nie słuchaj nikogo, p-----l formy, wyrabiaj ręcznie, bez wałka.... a jeszcze jeden plus to KAMIEŃ DO PIZZY! Zakup tego cuda pozwoli Ci na wypiek najlepszej pizzy na świecie ;)
  • Odpowiedz