Wpis z mikrobloga

Kozaczył to dostał.

@vviktor_88: O stary, dobra, jeszcze mi nie odpowiedziałeś, a ja już widzę, że jesteś poniżej pewnego poziomu. Także Sebek, nawet się nie fatyguj na "ripostę" do mojego komentarza.

@przemyslany_nick: Nie wiem po co w ogóle wdajesz się z nim w dyskusję. Przecież to "CO SIĘ GAPISZ K---O Z-----Ć CI LEPĘ NA RYJ KUTASIARZU" styl.
  • Odpowiedz
@Qiepka: Dwa gluty na jednego starszego, no kozaki, propsy. AAAA no i odwaga, morda zakryta jakąś szmatą, czapka głęboko na oczy, bo jak psiarnia wpakuje na 24 i spenetrują sebixowi duspko takiemu to będzie przeciez przykro.
  • Odpowiedz
@przemyslany_nick:

Ja nawet nie wiem czy dwóch debili na filmie to lewaki prawaki, kibole czy jeszcze inna grupa społeczna, nie wiem też jakie poglądy ma ten dziad.

W mojej ocenie i dwóch bezmózgów w czarnych kurtkach i dziad są siebie warci, koleś z kastetem tak samo. Jedna banda.

• Odpowiedz
Ja nie wiem k---a czy ludziom się nudzi zamiast siedzieć w domu szukają wrażeń wśród hołoty. Czy to jedyna atrakcja dla tego pana w tym dniu? Wygląda, że tak podobnie jak dla pozostałej swołoczy
  • Odpowiedz