Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +18
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
*Malcolm Young już nie wróci na scenę z powodu swojej demencji (zanik pamięć krótkotrwałej). Muzyka zastąpił bratanek Stevie; źródło.
*Zespół sygnuje kolekcję swoich win; źródło.
*AC/DC swego czasu było znienawidzone przez rodziców nastoletnich fanów. Dlaczego? Otóż swego czasu pewien fan zespołu, Richard Raminez, bawił się w seryjnego zabójcę. Raminez lubił nosić ubrania z logiem zespołu; źródło.
*Zespół po raz pierwszy wystąpił w Polsce w 1991 roku. Na kolejny koncert trzeba było czekać 20 lat; źródło.
*Australijscy naukowcy stwierdzili, że rekiny relaksują się przy AC/DC; źródło.
*Jeśli znudziło nam się Monopoly, a Eurobiznes zaginął w ciągu ostatnich 15 lat (lata 90. już minęły), to możecie zagrać w Monopoly AC/DC, gdzie handlujecie złotymi i platynowynu albumami (z serii muzycznych Monopoly istnieją także The Beatles, The Rolling Stones, Kiss oaz Metallica; źródło.
Jeżeli ktoś chcę poczytać więcej o zespole (nie tylko ciekawostki), może zajrzeć do tej encylopedii.
Spamlista: @JaTubagno @krzemyk @Sixshoes @onionista @your_ex @PrezesZapalniczki @Wickerie @kAdi @UlicznyPoeta @trzyka @tommiG @nom_om @dominik-ortyl @kamil_snk @Widelec @Gorasul @endrjupl @Arkolita @Trzeszcz @visa23 @Xax92 @Sejm @Jach00 @Czafincz @KeinenMikusien @Daisy @lukiryba @sztachetazplota @Eustachiusz @wykopowa_ona @JayRG @blazmerc @jgoluch @niedajerady @Szokatnica @Fisek @NeXer @scharlottka @kubbach @osmanho @Kaczorra @strychnina77 @linvelin @yoreciv @foxmurder @rudeangie @udgz @nitas @Atrus